dimecres, 25 de febrer del 2015

Els bocatas de 6è

A l´escola es duran els entrepans  el Dijous per què  el Divendres es festa a l´escola de Balansat.

Juan M.E /Ibiza

Aparece un tiburón muerto en la playa de s´Arenal de Sant Antoni.

Retiran un tiburón muerto de la playa de s´Arenal

Los técnicos  del CREM no pudieron determinar ni la especie ni la edad por su descomposición .

Álex Romero Planells/Ibiza

dimecres, 18 de febrer del 2015

Notícies de ràdio sobre el Carnaval

Carnaval a Balansat.


El dia 17 de Febrer de 2015 es va fer la festa de Carnaval i varem menjar truita,pa i varem beure suc. Varem anar al poli d´esportiu a desfilar perquè feia mal temps.Hi havia 2 premis un per el millor mariol·lo i un altre pel que havia desfilat millor. El premi d´infantil eran 3 pintallavis i plastilina el premi de (1r i 2n) era plastilina el premi de (3r i 4t) eran bolis i subralladors i el premi de(5e i 6é) eran bolis i subratlladors.

Juan M/Eivissa.

dijous, 12 de febrer del 2015

Així es fan els Telenotícies Balansat

Ara podreu veure un parell de presses falses de quan enregistram els Telenotícies. Quan gravam els telenotícies no sempre ens surt bé a la primera, hem de tallar i repetir, començar de nou, fins que una pressa ens surt bé.
Algunes d'aquestes presses estan molt de riure, aquí teniu un parell..


Notícies de Ràdio Balansat

Notícies de ràdio enregistrades el dia 11/2 al Racó de periodistes sobre l'actualitat del centre. Esperam que us agradin i tenir-vos informats.

Telenotícies 11/2

Telenotícies enregistrats el dia 11 de febrer al Racó de periodistes sobre l'actualitat del centre. Esperam que us agradin!


dimecres, 11 de febrer del 2015

CARNESTOLTES ARRIBA A BALANSAT

El dilluns 16 de febrer arribarà el rei carnestoltes al Ceip Balansat per dir lo que tenim que dur si no el duim el rei ens tirarà farina. El dimarts hi haurà un concurs i hi hauran dos premis: un de tenir el millor vestit i l`altre a la millor desfilada.

KIANU C.

ELS REGALS DE TOTA L´ESCOLA

Quan va començar l'escola i els nins i nines van arribar, es varen trobar els regals empaquetats que els hi van dur els reis mags. A 3 anys hi han dut construccions de fusta i cotxes. A 4 anys els hi han dut cotxes i un puzle. A 5 anys un camió gros per es pati i un camió petit per la classe. A  Primer un skate, una plastificadora, un espiderman, una pilota de futbol, una pistola, un bingo, una tablet i una pilota de mans. A segon un Uno, 2 ocas parxís i fitxes. A Tercer un intelecte 3d, un Bopit. A Quart un multi joc, Macarena la balena. A Cinquè baralles espanyoles i el Rumikub.A Sisè un Tabú i un Bopit.

ANGEL R. /EIVISSA

PERIODISTES 2n TRIMESTRE

Aquest trimestre som 12 persones al raco de periodistes: en Jordi Planells, Angel Roig, Juan Mora, Ivan Palerm, Kianu Collis, Juan Mari, Vicent Torres, Alex Romero, Jasmine Palafox, Liam Jeriko, Marc Ramón i en Tomas Rogen el nostre tutor es en Dario
 JORDI PLANELLS PLANELLS